Πάμε Αμβούργο για τον διπλασιασμό

Πάμε Αμβούργο για τον διπλασιασμό

Οι προτάσεις του Δ. Σεραφειμίδη από το σημερινό κουπόνι.

Η στήλη δεν έσπασε ούτε χθες το… ρόδι, με το ματς στο Ούντινε να τελειώνει ισόπαλο 1-1 και να μην επιβεβαιώνεται το over 2.5.

Το αφήνουμε πίσω και πάμε γρήγορα στη σημερινή μας επιλογή. Επιστροφή στη Γερμανία και στην αναμέτρηση της Σαν Πάουλι με την Ουνιόν Βερολίνου.

Οι δύο ομάδες κάνουν πορεία πρωταθλητισμού και έχουν κοινό στόχο την άνοδο στην Bundesliga. Έπειτα από 19 αγωνιστικές, έχουν συλλέξει τους ίδιους βαθμούς και σήμερα αναμένεται να γίνει «μάχη».

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Σαν Πάουλι ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Ντάρμσταντ, ενώ η Ουνιόν πανηγύρισε μεγάλη νίκη (2-0 εντός) κόντρα στην Κολωνία.

Παραδοσιακά το «Millerntor-Stadion» είναι από τις πιο «καυτές» έδρες στη χώρα, με την Σαν Πάουλι να παίρνει έξτρα δύναμη και να είναι ικανή για πολλά. Ωστόσο, το σημερινό ματς είναι αρκετά απαιτητικό, αφού υποδέχονται την πολύ καλή Ουνιόν, η οποία μετρά μόλις μία ήττα σε εννιά παιχνίδια (1-7-1) μακριά από την έδρα της.

Παράλληλα, η ομάδα του Αμβούργου σκοράρει με σχετική ευκολία, αλλά έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις πέντε φορές σε 19 αγωνιστικές. Έτσι λοιπόν, το over 2.5 αποτελεί μια καλή επιλογή.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ