«Οπλίζει» η Ξάνθη και… εκτελεί ο Φαν Πέρσι

«Οπλίζει» η Ξάνθη και… εκτελεί ο Φαν Πέρσι

Οι προτάσεις του Κ. Φίλιου από Ελλάδα και Ολλανδία.

Χτες είχαμε… δοκάρι στη Β’ Ολλανδίας. Η Μάαστριχτ κέρδισε σχετικά εύκολα, το ίδιο και η Βάαλβαϊκ, που όμως δεν δέχτηκε γκολ, ενώ η Ναϊμέγκεν έμεινε στο 1-1. Πάμε στα φρέσκα, που περιλαμβάνουν δύο επιλογές, από Σούπερ Λιγκ και Α’ Ολλανδίας.

Προβληματίζει στο γκολ η Ξάνθη το τελευταίο διάστημα, «τρέχει» αρνητικό σερί 4 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (0-2-2) στους 3 πιο πρόσφατους από τους οποίους δεν σκόραρε. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες κατάληψης της 5ης θέσης, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Λαμία είναι δουλεμένη ομάδα, όμως θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες (Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Μπαράλες, μεταξύ άλλων), ενώ άφησε και αρκετές δυνάμεις στο μεσοβδόμαδο 3-3 με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Κρατάμε τον άσο στο 2.15.

Η Φέγενορντ μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε αντίπαλο μακριά από την έδρα της, όμως στο Ρότερνταμ έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Μετράει επίδοση 12-1-1 σε 14 φετινές αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει τους πρωτοπόρους Αϊντχόφεν και Άγιαξ, τον δεύτερο πρόσφατα με το εντυπωσιακό 6-2! Σε φόρμα ο Φαν Πέρσι, που παρά τα 35 χρόνια, έχει σκοράρει και στα 4 τελευταία. Η ομάδα του θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από την «γκέλα» με την Εξέλσιορ, καθώς νιώθει την ανάσα της 4ης Άλκμααρ. Η Ντε Γκράαφσαπ είναι αδύναμη εκτός έδρας, έχει «χτυπηθεί» κι από ίωση τις τελευταίες ημέρες. Περιμένουμε πολλά με λίγα στο ματς και θα ποντάρουμε στο 1.90 του Over 4.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ