Στα δίχτυα των… «Αραχνών» η «Μπλου Μπραζίλ»

Στα δίχτυα των… «Αραχνών» η «Μπλου Μπραζίλ»

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού.

Δεν είναι το διάστημά μας αυτό που διανύουμε, με την μία αποτυχία να διαδέχεται την άλλη, με αποτέλεσμα η μπάνκα μας να έχει μειωθεί αρκετά. Πάμε στα πρωταθλήματα της Σκωτίας σήμερα και πιο συγκεκριμένα σε αναμέτρηση της Λιγκ 2.

Η επιλογή μας λοιπόν έρχεται από την αναμέτρηση της Κουίνς Παρκ με την Κάουντενμπιθ στην έδρα της πρώτης, το τεράστιο «Χάμπντεν Παρκ». Την περασμένη εβδομάδα καμία από τις δύο ομάδες δεν έπαιξε, καθώς υπήρξε αναβολή λόγω της κακοκαιρίας. Πριν από αυτή η γηπεδούχος είχε επικρατήσει με το τρομερό 7-1 της Μπέργουικ εντός έδρας. Ηταν μάλιστα η δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση στην οποία έμεινε αήττητη, σε ένα ματς στο οποίο στο 28ο λεπτό προηγούνταν με 3-0 και γενικά οι «Αράχνες», όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας, έδειξαν βελτίωση στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε.

Οσο για την Κάουντενμπιθ, βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση παρά τις όποιες προσθήκες, ενώ αναβλήθηκε το παιχνίδι της με την Πίτερχεντ την περασμένη εβδομάδα. Μετράει τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και έρχεται από την απόλυτα αναμενόμενη από τη Ρέιντζερς εντός έδρας με 3-1 στο Κύπελλο, με την αμυντική λειτουργία της «Μπλου Μπραζίλ» να παρουσιάζει προβλήματα και κενά. Πάμε με τον άσσο, σε απόδοση 2.00.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ