Πιο κλειστά δεν γίνεται…

Πιο κλειστά δεν γίνεται…

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη.

Kαλημέρα σας. Tα 2-3 γκολ του 2.00 ήρθαν και χθες στο Ίπσουιτς-Φόρεστ 1-1, παρότι ήταν σκορ ημιχρόνου η Ίπσουιτς έφερε αυτό το σκορ για 6η φορά στα 7 τελευταία παιχνίδια της, όλα στα 2-3 γκολ, δικαιώνοντας τη στήλη που απέφυγε την παγίδα του διπλού.

Δικαιώθηκε το σωστό διάβασμα, άντε να διαβάσεις τώρα το παιχνίδι Πανιώνιος-Ξάνθη. Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, δεν έχουν σκοράρει όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια τους και θα βρουν απέναντι τους μια Ξάνθη που έρχεται από δύο σερί 0-0, έχει φέρει 4 λευκές ισοπαλίες στα 5 τελευταία παιχνίδια της.

Μετρά μόλις ένα γκολ σε 5 ματς, 5 ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια της, πιο κλειστά δεν γίνονται τα ματς της Ξάνθης. Το ματς δείχνει κλειστό, λογικά θα κριθεί στο γκολ, πότε θα μπει είναι το θέμα. Εκτιμώντας ότι οι φιλοξενούμενοι θα εμφανίσουν τη γνωστή συμπαγή τους τακτική, μπορεί να αποφύγουν το γκολ στο ημίχρονο πόσο μάλλον στο ημίωρο.Να μπει γκολ μετά το 28’ στο 2.00 αξίζει το ρίσκο σε ένα ματς που δείχνει πολύ κλειστό, όπως όλα σχεδόν της Ξάνθης.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ