Άνετο απόγευμα για τον Άρη με 1.86

Άνετο απόγευμα για τον Άρη με 1.86

Οι προτάσεις του Η. Λιβάνιου.

Διακόπηκε το ντέρμπι χθες και δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν εάν παιζόταν για 90΄, αν και λογικά κύλησε… υπέρ της στήλης η διακοπή. Πάντως όλη αυτή η κατάσταση δυστυχώς έχει κουράσει στην χώρα μας, μιας και κάθε φορά θα προκύψει κάτι διαφορετικό, ένας νέος τρόπο να διακωμωδήσουμε το ποδόσφαιρο σε όλη την Ευρώπη.

Στο χθεσινό ντέρμπι θα έπρεπε να είναι πρωταγωνιστές ο Μπουζούκης και ο Κουρμπέλης με τον Μπουχαλάκη και τον Φορτούνη και όχι ο άνθρωπος που αποφάσισε να κάνει τον περίπατο του στον περιβάλλοντα χώρα με ένα από τα τέσσερα σημαιάκια του κόρνερ.

Αρκετά όμως με το… παραποδόσφαιρο, ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική της Σούπερ στη Θεσσαλονίκη με την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως θα έχετε ήδη και από τις αποδόσεις τα πάντα είναι… πετσοκομμένα και εάν υπάρχει κάπου έστω και οριακά αξία αυτό είναι στα γκολ. Για όσους θέλουν να κάνουν μια σχετικά safe επιλογή υπάρχει το over 2.5 στο 1.86 και για όσους θέλουν να το ρισκάρουν υπάρχει και ο άσος συνδυαστικά με τα γκολ που αγγίζει το 5.00. Όπως και να έχει σήμερα θα πάμε πιο συντηρητικά, αφού ακολουθεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες!

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ