Κερδίζει και περνάει τρίτη στο 2.06

Κερδίζει και περνάει τρίτη στο 2.06

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα από το σημερινό κουπόνι.

Ξενέρωμα χθες με την Μπορντό να ισοφαρίζεται στις καθυστερήσεις από την Ρεν και να μην περνάει τον άσσο στο ταμείο μας. Εγώ θα το ξαναπώ βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις το κλείνεις το δελτιάκι σου και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Λίγα πράγματα σήμερα σε μια εβδομάδα που σιγά-σιγά ξεκινάει η προετοιμασία για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, αλλά για σήμερα έχω κάτι να κρατήσω από το πρόγραμμα. Αυτό είναι το ματς της Λανς στην έδρα της Γκαζελέκ με τις δύο πλευρές να έχουν τεράστια διαφορά στην δυναμική τους, καθώς επίσης και εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Οι “λανσουά” βλέπουν επιτέλους να έχει έρθει η σεζόν που τουλάχιστον θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την επιστροφή τους στην Ligue 1 ενώ οι Κορσικανοί προσπαθούν να εξασφαλίσουν την σωτηρία τους. Οι πρώτοι μετρούν 3Ν στα 4 τελευταία τους στην λίγκα, ενώ για το σύνολο του Ερβέ Ντελά Ματζιόρε η νίκη αγνοείται εδώ και επτά αγωνιστικές, κατά τις οποίες ωστόσο ως επί το πλείστον δεν χάνει (5Ι-2Η).

Είναι παιχνίδι με παγίδες για τους ταξιδιώτες που θα προτιμούσαν να το ξανά παίξουν μπροστά στο κοινό τους, εκεί όπου είχαν κερδίσει με αρκετά μεγάλη άνεση και σκορ 5-0 στο πρώτο γύρο. Δεν είναι τόσο χαώδης η διαφορά ανάμεσα στα δύο σύνολα, αλλά δεν τίθεται θέμα για το ποιο είναι το καλύτερο και ποιο έχει περισσότερες πιθανότητες για το τρίποντο. Διπλό, ίσως με δυσκολία, αλλά η Λανς παίρνει έστω και προσωρινά την καλή θέση των πλέι οφ (3η) εάν κερδίσει απόψε.

Κυρίες και κύριοι, καλή τύχη.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ