Με εντός έδρας προκλήσεις ξεκινά η διαβολοβδομάδα για Ολυμπιακό & Παναθηναϊκό

Με εντός έδρας προκλήσεις ξεκινά η διαβολοβδομάδα για Ολυμπιακό & Παναθηναϊκό

Ευρωλίγκα με 32 αναμετρήσεις αυτή την εβδομάδα και εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα για καθεμία από αυτές στο Stoiximan.gr.

H τελευταία εβδομάδα με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα έφτασε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και για τις δύο ελληνικές ομάδες που βρίσκονται ισόβαθμες στην 8η θέση και κυνηγούν την είσοδο στα play-offs. Μία διαβολοβδομάδα η οποία βρίσκει πανέτοιμο το Stoiximan.gr που προσφέρει εκατοντάδες στοιχήματα με ειδικές επιλογές σε σκόρερ, ριμπάουντ, ασίστ για καθεμία από τις 32 αναμετρήσεις σε αυτό το τετραήμερο φεστιβάλ μπάσκετ.

Πρώτος στο χορό μπαίνει απόψε στις 21:00 ο Ολυμπιακός (13-13) ο οποίος υποδέχεται την Μπάγερν (12-14) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην 8η θέση ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τελευταίο την απώλεια του Βασίλη Σπανούλη. Το βάρος αναπόφευκτα θα πέσει σε παίκτες όπως ο Μιλουτίνοφ, ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου, με το Stoiximan.gr να προσφέρει σε ελκυστική απόδοση τον τελευταίο να έχει 2 ή περισσότερα εύστοχα τρίποντα.

Με εντός έδρας αναμέτρηση ξεκινά την Τετάρτη και ο Παναθηναϊκός (13-13) κόντρα στην Μπασκόνια (14-12), την οποία θα πιάσει στη βαθμολογία σε περίπτωση επικράτησης. Οι πράσινοι έχουν εξαιρετική ψυχολογία μετά το διπλό στη Μόσχα, ενώ θέλουν τη νίκη και για να την αφιερώσουν στον Θανάση Γιαννακόπουλο που «έφυγε» σήμερα. Με τη βοήθεια του κόσμου αναμένεται να μπουν δυνατά στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, με το Stoiximan.gr να προσφέρει σε ενδιαφέρουσα απόδοση τον Παναθηναϊκό νικητή στην πρώτη περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ