H Super League 2019/2020 παίζει από τώρα στο Stoiximan.gr!

H Super League 2019/2020 παίζει από τώρα στο Stoiximan.gr!

Αποδόσεις από τώρα στο Stoiximan.gr για την ομάδα που θα πάρει το επόμενο πρωτάθλημα.

Τον περασμένο μήνα- και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου- το Stoiximan.gr πλήρωσε όσους είχαν ποντάρει στο ενδεχόμενο να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2019 ο ΠΑΟΚ. Κάτι αντίστοιχο μάλιστα είχε κάνει τόσο τον Ιανουάριο του 2013 όσο και τον Φεβρουάριο του 2016, πληρώνοντας τότε όσους είχαν επιλέξει ως πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

Μία κίνηση που περιέχει πάντα ρίσκο, καθώς σε περίπτωση ανατροπής των προγνωστικών θα πληρώσει δύο ομάδες ως νικήτριες μιας διοργάνωσης! Μαζί με τον ΠΑΟΚ μάλιστα, το Stoiximan.gr πλήρωσε από τις 22/2 και όσους είχαν επιλέξει πρωταθλήτρια τη Γιουβέντους στη Serie A και την Παρί στη Ligue 1.

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα της σεζόν 2019/2020;

Πλησιάζοντας πλέον στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την μαθηματικά κατάκτηση του τίτλου μετά από 34 χρόνια. Την ίδια ώρα το Stoiximan.gr προσφέρει ήδη αποδόσεις για τον πρωταθλητή της Super League της σεζόν 2019/2020!

Τα δύο μεγάλα φαβορί για να κόψουν πρώτα το νήμα τον μεθεπόμενο Μάιο είναι οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, με την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ να ακολουθεί. Αρκετά πιο μακριά βρίσκονται ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, στην αγορά την οποία προσφέρει το Stoiximan.gr στα μακροχρόνια στοιχήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ