Με το κίνητρο της Ναϊμέγκεν

Με το κίνητρο της Ναϊμέγκεν

Οι προτάσεις του Κ. Φίλιου από το κουπόνι της Παρασκευής.

Η Σλάβια Πράγας το… παράκανε χτες, ένα γκολ περιμέναμε, τρία έβαλε, όπως και να έχει επιβεβαιώθηκε το G/G στο ματς με την Τσέλσι (4-3). Απόψε έχει φουλ πρόγραμμα στη Β’ Ολλανδίας και μπαίνω κατ’ ευθείαν στο ψητό.

Η Φόλενταμ στο ξεκίνημα του β’ γύρου έδειξε ικανή να διεκδικήσει την άνοδο, όμως από τότε που διαφώνησε ο προπονητής Χανς ντε Κόνινχ με τη διοίκηση στην επέκταση του συμβολαίου του, η απόδοση της ομάδας είχε κάθετη πτώση. Πλέον είναι αδιάφορη βαθμολογικά με αρκετούς παίκτες να αναμένεται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι, μαζί με τον Ντε Κόνινχ.

Αντιθέτως, η Ναϊμέγκεν άλλαξε προπονητή και με τον Ντε Χρόοτ στον πάγκο έχει 2 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Αφύσικο να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία, βάσει του ρόστερ που διαθέτει, θέλει μόνο νίκες στα εναπομείναντα 4 ματς, ώστε να σιγουρέψει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την άνοδο. Το κίνητρο είναι υπέρ της, η παράδοση επίσης (6 σερί νίκες με Φόλενταμ, ανεξαρτήτως έδρας), οπότε το διπλό έχει τον πρώτο λόγο και έχει υποχωρήσει αισθητά η απόδοσή του.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ