Τσέλσι – Μπέρνλι: Ευκαιρία για την Τσέλσι

Τσέλσι – Μπέρνλι: Ευκαιρία για την Τσέλσι

Με νίκη θα βρεθούν μόνοι τους στην 3η θέση οι “μπλε” του Λονδίνου.

Με το παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπέρνλι στις 22:00 στο “Στάμφορντ Μπριτζ” πέφτει η αυλαία της 35ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ τη Δευτέρα (22/04). Με νίκη οι “μπλε” έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν μόνοι τους στην 3η θέση, αφήνοντας πίσω τους Τότεναμ και Άρσεναλ, έστω και αν οι δύο άλλες ομάδες του Λονδίνου θα έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Σάρι είχε υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ την προηγούμενη Πέμπτη (18/04). Υποδέχθηκε τη Σλάβια Πράγας, την οποία είχε κερδίσει 0-1 στην Τσεχία, πήρε ακόμη μία νίκη εντός έδρας, με 4-3, και εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, προέρχεται από την ήττα με 2-0 από τη Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ” η οποία είναι και η μοναδική που έχει υποστεί στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης (5-0-1).

Η Μπέρνλι, από την πλευρά της, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε σχετικά βατό πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα και πανηγύρισε τρία διαδοχικά τρίποντα. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε κατά σειρά των Γουλβς (2-0 εντός), Μπόρνμουθ (1-3 εκτός) και Κάρντιφ (2-0 εντός) με τα αποτελέσματα αυτά να την έχουν φέρει στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και να έχει εξασφαλίσει, ουσιαστικά, την παραμονή της στην κατηγορία.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό preview του αγώνα με λεπτομερές ρεπορτάζ για τις δύο ομάδες, χρήσιμα στατιστικά, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες και στοιχηματική εκτίμηση!

Κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το preview του αγώνα Τσέλσι – Μπέρνλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ