Πρέμιερ Λιγκ: Κρίνεται ο τίτλος στο Γιουνάιτεντ – Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίνεται ο τίτλος στο Γιουνάιτεντ – Σίτι!

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ξεχωρίζει στο σημερινό (24/04) πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ.

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια, για την 31η αγωνιστική, διεξάγονται απόψε στην Πρέμιερ Λιγκ. Αρχικά, η Γουλβς φιλοξενεί την Άρσεναλ, στις 21:45. Ένα τέταρτο αργότερα, έχουμε το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι. Αμφότερα τα ματς έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Σε περίεργη αγωνιστική κατάσταση εντοπίζεται το τελευταίο διάστημα η Γουλβς. Οι «Λύκοι» κέρδισαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα, έκτοτε όμως έχουν μόνο αποτυχίες. Αποκλείστηκαν από τη Γουότφορντ στον ημιτελικό του κυπέλλου, και ηττήθηκαν 3-1 από τη Σαουθάμπτον για την Πρέμιερ Λιγκ, και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Μπράιτον εντός έδρας.

Η Άρσεναλ υπέστη ήττα-σοκ την περασμένη αγωνιστική, από την Κρίσταλ Πάλας, στο «Εμιρέιτς», και έχασε έδαφος για την τετράδα. Είναι ακόμα όμως εντός στόχου. Στις 2 Μαίου, οι «Κανονιέρηδες» θα υποδεχθούν τη Βαλένθια για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, και θέλουν να φτάσουν εκεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η Γουλβς με τη σειρά της, έχει βάσιμες ελπίδες για την έβδομη θέση, άρα περιμένουμε ένα συναρπαστικό ματς.

Εξαιρετικά κρίσιμο για τη βαθμολογία Αγγλίας, είναι το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Σίτι και το διακύβευμα είναι μεγάλο. Αφενός, οι γηπεδούχοι οφείλουν να κερδίσουν για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της τετράδας. Αφετέρου, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια ούτε για ισοπαλία, στην προσπάθειά τους για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προέρχονται από βαριές ήττες, από Μπάρτσα και Έβερτον, οι «Πολίτες» από τη νίκη επί της Τότεναμ, και η σύγκρουση αναμένεται σφοδρή. Οι φίλοι της Λίβερπουλ θα παρακολουθήσουν με μεγάλη αγωνία το ντέρμπι, αφού σε περίπτωση απώλειας της Σίτι, η ομάδα τους αγκαλιάζει την κούπα!

Τα απόλυτα previews των αναμετρήσεων για την Πρέμιερ Λιγκ, είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ