Λίβερπουλ – Χάντερσφιλντ: Μονόδρομος η νίκη για τους «Reds»

Λίβερπουλ – Χάντερσφιλντ: Μονόδρομος η νίκη για τους «Reds»

Λίβερπουλ και Χάντερσφιλντ κοντράρονται για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, απόψε στις 22:00.

Πολύ κρίσιμο ματς στο δρόμο για το αγγλικό πρωτάθλημα, δίνει σήμερα η Λίβερπουλ. Στο κατάμεστο Anfield, οι «Reds» θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Χάντερσφιλντ είναι υποβιβασμένη, και το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο.

Εννιά συνεχόμενες νίκες μετράει η Λίβερπουλ, σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πάει για ένα τρομερό φινάλε στη σεζόν. Οι «Reds» προέρχονται από το 0-2 απέναντι στην Κάρντιφ, όπου έπαιξαν όσο χρειάστηκε.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Λίβερπουλ έχει και το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έχει φτάσει στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Η βαθμολογία Αγγλίας δεν αφήνει περιθώρια για απώλειες στη Λίβερπουλ, που είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Χάντερσφιλντ. Όχι μόνο αυτήν την περίοδο, αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν με διαφορά η πιο αδύναμη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, και εγκαταλείπουν την μεγάλη κατηγορία. Μετράνε ήδη επτά συνεχόμενες ήττες, και τελευταία τους νίκη ήταν απέναντι στη Γουλβς, με 1-0.

Αυτή η Χάντερσφιλντ δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη Λίβερπουλ, αλλά στο μαγικό κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ τίποτα δεν θεωρείται απίθανο.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ εδώ για να διαβάσετε την ανάλυση του αγώνα Λίβερπουλ – Χάντερσφιλντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ