Α’ Τουρκίας: «Καίγεται» η Γαλατά στη μάχη για τον τίτλο!

Α’ Τουρκίας: «Καίγεται» η Γαλατά στη μάχη για τον τίτλο!

 Δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα (29/04), για την 30η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Τα ματς της Μαλάτια Μπελεντίγιεσπορ με την Κασίμπασα, και της Κόνιασπορ με τη Γαλατασαράι, θα πραγματοποιηθούν σήμερα (29/04), και ίδια ώρα (20:00), για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Φυσικά, το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση είναι το Κόνιασπορ – Γαλατασαράι, αφού οι φιλοξενούμενοι παίζουν γερά στη μάχη για τον τίτλο.

Η Γαλατασαράι είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Μετράει δύο συνεχόμενες νίκες, 3-1 την Καϊσέρισπορ για το πρωτάθλημα, και 2-5 την Μαλάτια για το κύπελλο. Έχει να χάσει σε οποιαδήποτε διοργάνωση από τις 27 Φεβρουαρίου και δείχνει να φορμαρίζεται στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Είναι τρεις πόντους κάτω από την πρωτοπόρο Μπουγιουκσεχίρ, και έχει αγώνα λιγότερο. Επομένως, με νίκη σήμερα «πιάνει» κορυφή. Τις επόμενες αγωνιστικές ακολουθούν τα ντέρμπι με Μπεσίκτας και Μπουγιουκσεχίρ, συνεπώς μόνο η νίκη υπάρχει απόψε για την Γαλατασαράι.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας, δεν παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Μαλάτια και η Κασίμπασα έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν έχουν τον… χρόνο για να προλάβουν την έξοδο στην Ευρώπη. Έτσι, το γόητρο κυρίως θα παίξει μπάλα στη σημερινή αναμέτρηση. Τα πολλά γκολ κάνουν την εμφάνισή τους στα παιχνίδια αμφότερων των ομάδων, και το Over 2.5 είναι το πιο συνηθισμένο στατιστικό στα τελευταία παιχνίδια τους.

Το απόλυτα previews των αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα Τουρκίας, είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ εδώ για να διαβάσετε τις αναλύσεις των αγώνων για το πρωτάθλημα Τουρκίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ