Α’ Ισπανίας: Κρίνονται πολλά για Ευρώπη και παραμονή!

Α’ Ισπανίας: Κρίνονται πολλά για Ευρώπη και παραμονή!

Συνεχίζεται σήμερα η 36η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, με πέντε σημαντικούς αγώνες.

Η La Liga οδεύει προς το τέλος της, καθώς βρίσκεται στην 36η αγωνιστική. Το σημερινό μενού, έχει πέντε αγώνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι κρίσιμοι. Ειδικότερα, η προσοχή στρέφεται στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά και στην παραμονή στην κατηγορία. Μεταξύ άλλων, απόψε αγωνίζεται και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αυλαία ανοίγει με το Χετάφε – Χιρόνα, στη 13:00. Οι γηπεδούχοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, και θέλουν να εκμεταλλευτούν την ήττα της Σεβίλλης, στο δρόμο προς την εξασφάλιση της τετράδας. Η Χιρόνα όμως, φλερτάρει με τον υποβιβασμό και έχει τεράστια ανάγκη τους βαθμούς. Παρόμοιο χαρακτήρα έχει και το Βαγιαδολίδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Βαγιαδολίδ οφείλει να κερδίσει για να συνεχίσει να παλεύει για να σωθεί, και η Αθλέτικ για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της εξάδας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τώρα, υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, στις 17:15. Οι Μαδριλένοι δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά επιθυμούν να προσφέρουν χαρά στον κόσμο τους που θα βρεθεί στο Santiago Bernabeu. Η Βιγιαρεάλ δεν έχει ξεμπερδέψει με τις περιπέτειες, και θα ψάξει θετικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, στις 15:00 η Εϊμπάρ φιλοξενεί την Μπέτις, ενώ η μέρα κλείνει με το Ουέσκα – Βαλένθια, στις 21:45.

Οι στοιχηματικές αναλύσεις των αγώνων της La Liga είναι διαθέσιμες στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ εδώ για τις αναλύσεις όλων των σημερινών αγώνων της La Liga

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ