Serie A: «Καίγεται» για τη μεγάλη νίκη η Μίλαν

Serie A: «Καίγεται» για τη μεγάλη νίκη η Μίλαν

Ξεκινάει σήμερα (11/05) η 36η αγωνιστική της Serie A και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Η 36η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος αρχίζει σήμερα (11/05), με τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια. Αταλάντα και Μίλαν δίνουν τις δικές τους μάχες για το εισιτήριο του Champions League, ενώ η Λάτσιο θα συνεχίσει να παλεύει για την εξάδα. Επίσης, η Τζένοα θέλει να κλειδώσει την παραμονή στην κατηγορία. Τα σημερινά ματς έχουν μεγάλη σημασία και θα παίξουν το ρόλο τους στην τελική βαθμολογία Ιταλίας.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην Ιταλία το Σάββατο, είναι αυτό της Φιορεντίνα με τη Μίλαν. Η σέντρα θα γίνει στις 21:30. Οι φιλοξενούμενοι είναι το -3 από την τέταρτη Ρόμα και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Μετά από καιρό, την περασμένη αγωνιστική, κέρδισαν δύσκολα 2-1 την Μπολόνια και επέστρεψαν στις νίκες. Η Φιορεντίνα είναι αδιάφορη, αλλά προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και αγνοεί τη νίκη για μεγάλο διάστημα. Συνεπώς, θέλει να προσφέρει μια χαρά στον κόσμο της, σε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, πολύ κρίσιμο είναι και το Αταλάντα – Τζένοα, στις 16:00. Με αυτό το ματς ανοίγει η αυλαία της 36ης αγωνιστικής. Η Αταλάντα είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία και φιγουράρει στην τέταρτη θέση, μόλις έναν πόντο πίσω από την τρίτη Μίλαν. Ωστόσο, και η Τζένοα θέλει κάτι θετικό, αφού απέχει τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στις 19:00 τώρα, η Κάλιαρι θα φιλοξενήσει τη Λάτσιο. Εδώ, μόνο οι «Λατσιάλι» αγωνιούν για τη νίκη, αν θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την εξάδα και το Europa League.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων για τη Serie A. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ