Premier League: Σήμερα απονέμεται ο τίτλος!

Premier League: Σήμερα απονέμεται ο τίτλος!

Η 38η αγωνιστική της Premier League θα διεξαχθεί σήμερα, με δέκα αναμετρήσεις που θα γίνουν όλες στις 17:00.

Μεγάλη είναι η σημερινή μέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Και αυτό, διότι ολοκληρώνεται η φετινή Premier League. Η μόνη υπόθεση που έμεινε να κριθεί, είναι και η πιο σημαντική. Ο λόγος φυσικά για τον τίτλο! Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρώτη, έναν πόντο πάνω από τη Λίβερπουλ, και απόψε θα μάθουμε ποιά θα κάτσει στο θρόνο. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στις 17:00 λοιπόν, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά έδειξαν ότι δεν λογαριάζουν από τέτοια πράγματα. Την περασμένη αγωνιστική, πήραν ισοπαλία (1-1) από την Άρσεναλ στο Emirate. Η Σίτι επομένως, οφείλει να παρουσιαστεί άκρως σοβαρή και να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης για να κερδίσει. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, με νίκη, είναι σίγουρη πρωταθλήτρια. Συνεπώς, περιμένουμε να τα δώσει όλα για να πάρει το πολύτιμο «διπλό».

Η Λίβερπουλ από την άλλη, υποδέχεται τη Γουλβς στο Anfield. Φυσικά, οι Reds θα αγωνιστούν με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την επική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Champions League. Η Γουλβς είναι αδιάφορη, καθώς έχει εξασφαλίσει την έβδομη θέση. Ο Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ενώ αγώνα για να προλάβουν κάνουν οι Σαλάχ, Χέντερσον και Ρόμπερτσον. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, και έχουν υποχρέωση να κερδίσουν, ώστε να περιμένουν το δώρο της Μπράιτον!

Tα previews των αγώνων της Premier League είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα previews όλων των σημερινών αγώνων για την Premier League

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ