Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ: Να μείνει ζωντανή η Μπεσίκτας!

Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ: Να μείνει ζωντανή η Μπεσίκτας!

Η 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας ρίχνει την αυλαία της σήμερα (13/05), με το παιχνίδι της Μπεσίκτας απέναντι στην Αλάνιασπορ.

Ολοκληρώνεται σήμερα η 32η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με μια αναμέτρηση. Πρόκειται για το Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς θέλουν να διατηρήσουν τις μαθηματικές ελπίδες τους για τον τίτλο. Η Αλάνιασπορ δεν κυνηγάει κάτι, ωστόσο είναι καλή ομάδα και δεν πρόκειται να παρουσιαστεί αδιάφορη. Συνεπώς, είναι από τα ματς που ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα.

Η Μπεσίκτας, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Έχει 59 βαθμούς, ενώ Γαλατασαράι και Μπασακσεχίρ ισοβαθμούν στην κορυφή με 66. Φυσικά, η Μπεσίκτας έχει και αγώνα λιγότερο. Μετά το σημερινό παιχνίδι θα απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος. Επομένως, οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, για να διατηρήσουν τις μαθηματικές τους ελπίδες για τον τίτλο. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, και είναι σχεδόν απίθανο η Μπεσίκτας να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, οφείλει από την πλευρά της να τα κάνει όλα… σωστά!

Η Αλάνιασπορ από την άλλη, έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Φιγουράρει στην έβδομη θέση, με 42 βαθμούς, αλλά δυστυχώς για εκείνη δεν προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης. Αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο αγωνιστικές, με μια ισοπαλία και μια ήττα. Παρόλα αυτά, απόψε δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Η Αλάνιασπορ έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια, και ειδικά κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Συνεπώς, και σήμερα, θα προσπαθήσει να προσθέσει μια ακόμα καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το preview του Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ