Κοιτάζουν το πρόγραμμα της Έμπολι και τα… μοιράζουν

Κοιτάζουν το πρόγραμμα της Έμπολι και τα… μοιράζουν

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα από τα ματς της Δευτέρας.

Θετικό πρόσημο για ακόμη μία φορά χθες, με το τούμπανο διπλό της Λεβάντε αλλά και -δεδομένων των συνθηκών- το εξίσου τούμπανο διπλό της Λυών κόντρα στην Μαρσέιγ να καλύπτουν την αδυναμία της Μπέρνλι να πάρει μια σπάνια νίκη κόντρα στην Άρσεναλ ή τουλάχιστον να μην χάσει για να πληρωθούμε μισή την δυάδα.

Αρχίζει και μαζεύει το πρόγραμμα με τα περισσότερα παιχνίδια να έχουν παιχτεί σαββατοκύριακο και μάλιστα μαζεμένα, με τις τελευταίες αγωνιστικές να επιτάσσουν οι ομάδες να παίζουν την ίδια ώρα για αποφυγή μαγειρέματος, όσο αυτό είναι δυνατό. Από τα ματς που υπάρχουν στο κουπόνι ένα μου τραβάει το ενδιαφέρον περισσότερο και προέρχεται από την Serie A.

Η Έμπολι πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Τζένοα και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, περνώντας το άγχος στις Μπολόνια και Πάρμα που αγωνίζονται σήμερα στο γήπεδο της πρώτης.

Κοιτάω το πρόγραμμα των δύο αγωνιστικών που απομένουν και παρατηρώ ότι η Μπολόνια αγωνίζεται με Λάτσιο και Νάπολι. Δεν έχει εύκολο έργο, σαφώς, αλλά η Λάτσιο ίσως να μην προλαβαίνει έτσι κι αλλιώς να βγει Ευρώπη, ενώ η Νάπολι τελευταία αγωνιστική θα είναι παγερά αδιάφορη. Με Φιορεντίνα και Ρόμα η Πάρμα, με την πρώτη να είναι αδιάφορη και σε κακό φεγγάρι και την δεύτερη να καίγεται για Ευρώπη. Την ίδια ώρα, η Έμπολι παίζει με την Τορίνο που ψάχνεται για εξάδα και θέλει οπωσδήποτε τρίποντο, αλλά και με την Ίντερ που δεν έχει κλειδώσει τετράδα.

Κοιτώντας και τα πρόσφατα αποτελέσματα στο Μπολόνια-Πάρμα, δεν θα μου έκανε καμία αίσθηση να δούμε ένα πολύ κλειστό ματς από το οποίο ο ένας βαθμός είναι 10 φορές καλύτερος από τον κανένα, με την μία να πάει σε αυτήν την περίπτωση στο +3 και την άλλη στο +4 από την τελευταία τριάδα. Υπάρχει ένα μικρό προβάδισμα για την γηπεδούχο, ωστόσο θα ρισκάρω στο Χ.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ