ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης: Μεγάλο ντέρμπι στον ημιτελικό της EuroLeague!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης: Μεγάλο ντέρμπι στον ημιτελικό της EuroLeague!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούονται σήμερα (17/05) για τα ημιτελικά της EuroLeague.

Ο δεύτερος ημιτελικός της φετινής EuroLeague αναμένεται συναρπαστικός. Στις 22:00, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ματς μαγνητίζει το ενδιαφέρον. Τόσο αγωνιστικά, όσο και σχετικά με το στοίχημα πάνω στην αναμέτρηση. Θεωρητικά, η Ρεάλ νιώθει πιο… άνετα, σε ισπανικό έδαφος, αλλά αυτό μικρή σημασία παίζει σε έναν τέτοιο αγώνα. Η ΤΣΣΚΑ είναι έτοιμη για μάχη!

Στη Βιτόρια λοιπόν, την πόλη όπου γίνεται το Final-4, η Ρεάλ Μαδρίτης μάλλον νιώθει πιο οικεία από τις υπόλοιπες ομάδες. Και αυτό, διότι βρίσκεται στην Ισπανία. Ωστόσο, ο Πάμπλο Λάσο και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά πως αυτό δεν είναι κριτήριο για να θεωρηθεί η ομάδα φαβορί. Η Ρεάλ ήταν τρίτη στη regular season και «σκούπισε» τον Παναθηναϊκό στα πλέι-οφ, με 3-0. Με τον Καμπάτσο σε τρομερή κατάσταση και τον Γιουλ έτοιμο για δράση, η «Βασίλισσα» επιθυμεί να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο. Τότε, είχε νικήσει 92-83 την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικο του Βελιγραδίου και έπειτα πήρε τον τίτλο. Με το ίδιο… σκεπτικό, θα αγωνιστούν και σήμερα οι Μαδριλένοι, που έχουν ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στο θεσμό.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη σειρά της, θέλει να… ξεχάσει τα περσινά, και να φτάσει ξανά σε τελικό Ευρωλίγκας. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει καταστρώσει τα σχέδιά του και ελπίζει οι παίκτες του να τα ακολουθήσουν πιστά. Στα προημιτελικά, η ΤΣΣΚΑ απέκλεισε με 3-1 τη Μπασκόνια, παρά το break που υπέστη στη Μόσχα. Με ηγέτες τους Ντε Κολό και Ροντρίγκεθ, η ρωσική «αρκούδα» είναι αποφασισμένη να επιστρέψει όχι μόνο στους τελικούς, αλλά και στους τίτλους. Τερμάτισε δεύτερη στην κανονική περίοδο, πίσω μόνο από τη Φενέρ, και έχει αποδείξει ότι στη μέρα της δύσκολα χάνει από οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το preview του ημιτελικού ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, το προγνωστικό, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ