Α’ Ολλανδίας: Με το «βλέμμα» στον τελικό

Α’ Ολλανδίας: Με το «βλέμμα» στον τελικό

«Βγαίνει» το ζευγάρι που θα διεκδικήσει μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα, Τρίτη (21/05) το πρόγραμμα της Α’ Ολλανδίας, καθώς διεξάγονται τα δεύτερα παιχνίδια για την ημιτελική φάση των πλέι οφ του Europa League. Οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό θα διεκδικήσουν σε διπλά ματς μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας, η Ουτρέχτη υποδέχεται τη Χέρακλες (19:30). Οι γηπεδούχοι έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα και φαίνεται να κερδίζουν το στοίχημα της πρόκρισης, μετά τη νίκη τους με 2-0 στον πρώτο αγώνα. Προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκούσταφσον στο 46’ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντέσερς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, για να δώσει μία “καθαρή” νίκη στην ομάδα του. Η Χέρακλες καλείται να κάνει την ανατροπή, τα πράγματα για αυτήν, όμως, είναι δύσκολα, ενώ οι τέσσερις διαδοχικές ήττες που έχει υποστεί στα ισάριθμα πιο πρόσφατα ματς της, δεν της αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας.

Πιο “ρευστή” δείχνει η κατάσταση στο άλλο «ζευγάρι», Φίτεσε – Γκρόνινγκεν. Η Γκρόνινγκεν επικράτησε 2-1 στο γήπεδό της, σήμερα, όμως, δοκιμάζετε σε μία έδρα που είναι από τις καλύτερες στην Ολλανδία. Στο φετινό πρωτάθλημα η Φίτεσε ηττήθηκε μόλις μία φορά μπροστά στο κοινό της, από τον Πρωταθλητή Άγιαξ και σε 17 συνολικά αναμετρήσεις εκεί, μετρά δέκα νίκες και έξι ισοπαλίες, πέρα από το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Αίαντα.

Διαβάστε στο Betarades.gr τα αναλυτικά previews όλων των αγώνων της Ολλανδίας, με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ