ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ: Τελικός με φαβορί

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ: Τελικός με φαβορί

Τελικός Κυπέλλου στην Κύπρο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕ Λεμεσού.

Σπουδαίο ματς το απόγευμα της Τετάρτης (22/05, 19:00) στην Κύπρο, με τον ΑΠΟΕΛ και τη ΑΕ Λεμεσού να αναμετρώνται στον τελικό του Κυπέλλου. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και διεξάγεται στο ΓΣΠ, το οποίο αποτελεί την έδρα του Θρύλου.

Χωρίς να αντιμετωπίσε σημαντικά προβλήματα, ο ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε, επικράτησε 4-0 της σημερινής του αντιπάλου, πανηγυρίζοντας την τρίτη διαδοχική του νίκη, ενώ στα 18 τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Το κλίμα στην ομάδα ήταν ιδανικό, ωστόσο χάλασε μετά τις φήμες που θέλουν τον προπονητής του, Πάολο Τραμετσάνι, να αποχωρεί από τον πάγκο μετά τη σημερινή αναμέτρηση, αν και έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο, φήμες τις οποίες ο Ιταλός κάθε άλλο παρά διέψευσε.

Η ΑΕΛ, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να σώσει τη σεζόν μέσω του Κυπέλλου, η κατάκτηση του οποίου θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 4η θέση, πολύ μακριά από τον πρώτο ΑΠΟΕΛ, για την ακρίβεια στο -15. Το θετικό για την ομάδα της Λεμεσού είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με απουσίες και μπορεί να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ (Κλικ Εδώ), με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ