Α’ Γαλλίας: Τελευταία αγωνιστική στη Ligue 1

Α’ Γαλλίας: Τελευταία αγωνιστική στη Ligue 1

Φινάλε σήμερα στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Σήμερα, Παρασκευή, διεξάγεται η 38η και τελευταία αγωνιστική της Α’ Γαλλίας. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 22:05, με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μονακό, Αμιάν, Καέν και Ντιζόν είναι οι τέσσερις ομάδες που… καίγονται στους σημερινούς αγώνες. Οι Μονεγάσκοι είναι στην καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες αντιπάλους τους. Αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Νις, με έναν βαθμό εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία, στόχο, βέβαια, που μπορούν να πετύχουν ακόμη και αν ηττηθούν, καθώς έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων. Στις στοιχηματικές εταιρίες, μάλιστα, δίνονται φαβορί για να πάρουν τη νίκη μέσα στη Νίκαια.

Στη χειρότερη θέση είναι η Ντιζόν. Για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να παίξει μπαράζ, το καλύτερο που μπορεί να πετύχει, πρέπει να κερδίσει την αδιάφορη Τουλούζ και την ίδια στιγμή θα περιμένει ήττα της Καέν. Αν η Καέν μείνει στην ισοπαλία, η Ντιζόν θα χρειάζεται νίκη με έξι ή περισσότερα διαφορά! Καέν και Αμιάν, από την πλευρά τους, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν Μπορντό και Γκινγκάμπ αντίστοιχα και στη συνέχεια να δουν πως θα καταλήξουν. Η Αμιάν, βέβαια, δεν κινδυνεύει με απευθείας υποβιβασμό και στο χειρότερο για αυτήν σενάριο θα παίξει μπαράζ.

Διαβάστε στο Betarades.gr όλα τα “σενάρια” της τελευταίας αγωνιστικής και τα αναλυτικά previews των αγώνων, με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ