Τρουά – Λανς: Για το δικαίωμα στο όνειρο

Τρουά – Λανς: Για το δικαίωμα στο όνειρο

Νοκ άουτ παιχνίδι, με τη νικήτρια να συνεχίζει να διεκδικεί την άνοδο στη Ligue 1.

Ο τελικός των πλέι οφ ανόδου της Β’ Γαλλίας διεξάγεται σήμερα (24/05, 19:00) ανάμεσα στην Τρουά και τη Λανς, στην έδρα της πρώτης. Πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι, εφόσον χρειαστεί, σε περίπτωση ισοπαλίας, ενώ η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίζει σε μπαράζ το σύλλογο που θα τερματίσει στη 18η θέση της Ligue 1.

Η Τρουά θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς τερμάτισε ψηλότερα από την αντίπαλό της. Συγκεκριμένα, το φινάλε της κανονικής περιόδου την βρήκε στην 3η θέση, με 71 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Την τελευταία αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Αζαξιό, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε ένα σερί οκτώ νικών που είχε προηγηθεί, το οποίο, όμως, δεν στάθηκε ικανό να της δώσει την απευθείας άνοδο.

Η Λανς, από την πλευρά της, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με τρεις διαδοχικές νίκες και εξασφάλισε στο “νήμα” την παρουσία της στα πλέι οφ, υπερισχύοντας στην ισοβαθμία με την Λοριάν. Μπήκε στα πλέι οφ από τον πρώτο γύρο, εκεί αντιμετώπισε την Παρί εκτός έδρας, και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Τρουά – Λανς (Κλικ Εδώ), με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ