Α’ Ιρλανδίας: Κρίσιμα παιχνίδια με ενδιαφέρον για το στοίχημα!

Α’ Ιρλανδίας: Κρίσιμα παιχνίδια με ενδιαφέρον για το στοίχημα!

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (31/05) πρόγραμμα για το πρωτάθλημα Ιρλανδίας.

Άκρως ενδιαφέρον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό (31/05) κουπόνι ΟΠΑΠ, όσον αφορά το πρωτάθλημα Ιρλανδίας. Τρεις αναμετρήσεις με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθούν για τη διοργάνωση. Ξεχωρίζει φυσικά, το ματς της πρωτοπόρου Νταντάλκ με τη Σλίγκο Ρόβερς.

Η Νταντάλκ λοιπόν, αντιμετωπίζει σήμερα τον κακό της δαίμονα. Μπορεί να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά δεν έχει κερδίσει φέτος τη Σλίγκο Ρόβερς. Για την ακρίβεια, έχει μία ήττα (2-1) και μία ισοπαλία (1-1) με τη σημερινή της αντίπαλο. Ο αγώνας γίνεται στην έδρα της Νταντάλκ, όπου τα 6/7 τελευταία ματς έληξαν Over 2.5.

Βέβαια, και οι δύο άλλες αναμετρήσεις μαγνητίζουν την προσοχή των παικτών του στοιχήματος. Η τρίτη Μποέμιανς υποδέχεται την ουραγό Φιν Χαρπς. Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Τέλος, η Σεντ Πάτρικς φιλοξενεί την Κορκ Σίτι. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να καθορίσει αν οι ομάδες θα κοιτάξουν προς τα κάτω, ή προς τα πάνω.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα Previews όλων των αγώνων της Α’ Ιρλανδίας. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ