Α’ Σουηδίας: Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο Μάλμε!

Α’ Σουηδίας: Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο Μάλμε!

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό (02/06) πρόγραμμα για την Α’ Σουηδίας.

Ένα από τα αγαπημένα πρωταθλήματα των παικτών του στοιχήματος είναι αυτό της Α’ Σουηδίας. Η Allsvenskan φημίζεται για τις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει. Σήμερα λοιπόν, θα πραγματοποιηθούν τέσσερις αγώνες. Όλοι τους έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για την 12η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στις 16:00, η ΑΪΚ Στοκχόλμης υποδέχεται τη Χάμαρμπι. Είναι ένα ντέρμπι… μίσους στη σουηδική πρωτεύουσα. Οι γηπεδούχοι είναι τέταρτοι και θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι είναι έκτοι και μπορούν να προσπεράσουν με νίκη την ΑΪΚ. Την ίδια ώρα, η Εσκιλστούνα φιλοξενεί τη νόρκεπινγκ και η Έλφσμποργκ τη Χάκεν.

Αργότερα, στις 18:30, η Χέλσινμποργκ υποδέχεται τη Μάλμε. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στη 13η θέση της βαθμολογίας και θέλουν να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα. Από την άλλη, η Μάλμε είναι πρώτη και επιθυμεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Το ντέρμπι της επαρχίας Σκόνε έχει φαβορί, και αυτό είναι η πρωτοπόρος Μάλμε!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα Previews όλων των σημερινών αγώνων για την Α΄Σουηδίας. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση των αγώνων της Α’ Σουηδίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ