Raptors – Warriors: Τελικοί NBA πράξη δεύτερη!

Raptors – Warriors: Τελικοί NBA πράξη δεύτερη!

Δεύτερος τελικός του NBA τα ξημερώματα της Δευτέρας, ανάμεσα σε Raptors και Warriors.

Τα προγνωστικά NBA παίρνουν φωτιά και σήμερα! Ο δεύτερος τελικός του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ είναι προ των πυλών. Οι Raptors θα υποδεχθούν για δεύτερη φορά τους Warriors, και το σημερινό ματς μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό. Οι «Δεινόσαυροι» προηγούνται με 1-0 στη σειρά.

Το Τορόντο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Game 1. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο τέλος, δεν κινδύνεψαν καθόλου. Έτσι, με το 118-109 υπερασπίστηκαν την έδρα τους. Αυτό οφείλουν να κάνουν και τα ξημερώματα της Δευτέρας, για να προφυλάξουν εντελώς το πλεονέκτημα έδρας. Με ηγέτη τον Καουάι Λέοναρντ και συμπαραστάτες τος Λάουρι, Σιάκαμ, Βαν Φλιτ και Γκασόλ, οι Raptors θα ψάξουν το 2-0!

Από την άλλη, οι Warriors είναι έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή. Η ομάδα του Στιβ Κερ παρασύρθηκε από το ρυθμό των Raptors και δεν κατάφερε να γίνει το αφεντικό σε κανένα σημείο του Game 1. Πάλι χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ θα αγωνιστεί το Γκόλντεν Στέιτ. Παρόλα αυτά, οι «Πολεμιστές» χαμογελάνε για την επιστροφή του Κάζινς, που μπορεί να δώσει λύσεις. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν το φαβορί της σειράς αλλά χρειάζονται ένα break για να φέρουν το πλεονέκτημα έδρας στην πλευρά τους.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του τελικού Raptors – Warriors. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, το προγνωστικό, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ