Β’ Βραζιλίας: Σε τραγική κατάσταση η Αμέρικα Μινέιρο

Β’ Βραζιλίας: Σε τραγική κατάσταση η Αμέρικα Μινέιρο

Μόλις ένα βαθμό έχει καταφέρει να μαζέψει μέχρι στιγμής η Μινέιρο.

Ένα από τα πρωταθλήματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι αυτό της Β’ Βραζιλίας. Σήμερα, είναι προγραμματισμένη μόλις μια αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα σε Αμέρικα Μινέιρο και Κοριτίμπα, με τους γηπεδούχους να έχουν πραγματοποιήσει τραγικό ξεκίνημα.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών, η Αμέρικα Μινέιρο μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, αρνητικά αποτελέσματα που συνοδεύτηκαν και με κακές εμφανίσεις, με την ομάδα να δείχνει πως έχει να λύσει σοβαρά ζητήματα, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό, απέχει ήδη πέντε βαθμούς από τη σωτηρία της κι αν δεν αλλάξει άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο, ο υποβιβασμός είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος.

Η Κοριτίμπα από την πλευρά της πραγματοποιεί πολύ καλύτερο ξεκίνημα από τη σημερινή της αντίπαλο, καθώς μετράει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα μέχρι στιγμής, όντας στην 8η θέση με οκτώ βαθμούς κι απέχοντας τρεις βαθμούς από την προνομιούχο τετράδα. Επομένως, με νίκη σήμερα η Κοριτίμπα θα μπει σε τροχιά ανόδου, μένει να δούμε όμως αν θα υπάρξει αντίδραση από πλευράς Μινέιρο.

Τελευταίο στοιχείο που θα… εξετάσουμε είναι η προϊστορία, με τις δυο ομάδες να έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές σε αυτό το γήπεδο κατά το παρελθόν. Κι εδώ δείχνει να έχει μικρό προβάδισμα η Κοριτίμπα, μιας και το επί μέρους ρεκόρ είναι στο 1-1-2.

Κλικ ΕΔΩ για την ανάλυση και την εκτίμηση των αγώνων της Β’ Βραζιλίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ