Μπραγκαντίνο – Σάο Μπέντο: Φουλάρουν για κορυφή οι γηπεδούχοι!

Μπραγκαντίνο – Σάο Μπέντο: Φουλάρουν για κορυφή οι γηπεδούχοι!

Για την έβδομη αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας, η Μπραγκαντίνο υποδέχεται τη Σάο Μπέντο.

 

Ακάθεκτη συνεχίζει τη δράση της η Β’ Βραζιλίας, που μπαίνει πλέον στην έβδομη αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, τα ξημερώματα της Τετάρτης, η Μπραγκαντίνο φιλοξενεί τη Σάο Μπέντο. Το ματς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος. Ας δούμε λοιπόν κάποια πράγματα για αυτήν την αναμέτρηση.

Η Μπραγκαντίνο διανύει περίοδο φόρμας και έχει φτάσει στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Για την ακρίβεια, εντοπίζεται δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο. Μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Σε αυτά, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Τρία εξ αυτών, έληξαν 2-3 γκολ. Την περασμένη αγωνιστική, πέρασαν νικηφόρα με 0-2 από την έδρα της Βιτόρια Μπαία.

Στον αντίποδα, η Σάο Μπέντο έχει μαζέψει επτά βαθμούς σε έξι αγώνες. Έτσι, βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας. Είναι βέβαια πολύ νωρίς ακόμα, αλλά απέχει μόλις δύο πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Σάο Μπέντο ηττήθηκε με 1-2 από τη CRB. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε, έληξαν Over 2.5.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Μπραγκαντίνο – Σάο Μπέντο. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ