Γαλλία – ΗΠΑ: Μεγάλη «μάχη» στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Γαλλία – ΗΠΑ: Μεγάλη «μάχη» στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ20, η Γαλλία θα συγκρουστεί με τις ΗΠΑ.

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας (04/06), περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το παιχνίδι της Γαλλίας με τις ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν εκ των προημιτελικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Πολωνία. Δύο φορμαρισμένες ομάδες είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Από τις πιο ισχυρές, αν όχι η πιο ισχυρή ομάδα της διοργάνωσης, είναι η Γαλλία. Οι «τρικολόρ» πέρασαν εύκολα από τον όμιλο, με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Συγκεκριμένα, κέρδισαν με 2-0 τη Σαουδική Αραβία και το Μεξικό, και με 3-2 το Μάλι. Η Γαλλία πέτυχε δύο γκολ και πάνω σε όλα τα παιχνίδια. Μετράει δύο Under 2.5 σε τρία ματς. Είναι το φαβορί απέναντι στις ΗΠΑ, αλλά πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης για να κερδίσει.

Οι ΗΠΑ μπήκαν με το… αριστερό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20. Ηττήθηκαν με 2-1 από την Ουκρανία, την πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Στη συνέχεια όμως, βρήκαν τα πατήματά τους. Επικράτησαν της Νιγηρίας με 2-0, και με 1-0 του Κατάρ. Έτσι, με έξι βαθμούς πήραν το εισιτήριο για τους «8». Στηρίζονται στην άμυνά τους και θέλουν να αποτελέσουν δύσκολο εμπόδιο για τη Γαλλία. Άφησαν γενικά καλές εντυπώσεις και θα παλέψουν για έναν ακόμα θρίαμβο.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Γαλλία – ΗΠΑ. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ