Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Γκουαρανί: Ματς με φαβορί στη Βραζιλία!

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Γκουαρανί: Ματς με φαβορί στη Βραζιλία!

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε υποδέχεται τη Γκουαρανί, τα ξημερώματα της Παρασκευής, για το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, και συγκεκριμένα στη 01:15, η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε φιλοξενεί τη Γκουαρανί. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη βαθμολογία της Β’ Βραζιλίας. Το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην έβδομη αγωνιστική του, και οι ομάδες βλέπουν σιγά-σιγά προς τα πού θα κινηθούν. Φυσικά, η Β’ Βραζιλίας προσφέρει επιλογές και για το στοίχημα.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην ένατη θέση της κατάταξης. Έχει μαζέψει εννιά βαθμούς μετά από έξι αγώνες. Συνεπώς, οφείλει να κερδίσει σήμερα, αν δεν θέλει να δει το τρένο της ανόδου να απομακρύνεται. Αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο αγωνιστικές. Την προηγούμενη, ηττήθηκε με 1-0 από τη Φιγκεϊρένσε, εκτός έδρας. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της, έληξαν 2-3 γκολ.

Η Γκουαρανί με τη σειρά της, είναι ακόμα πιο χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς, και είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Αρχικά, ηττήθηκε από την Κρισιούμα, με 1-0. Έπειτα, έχασε από την Μπραζίλ ντε Πελότας με 1-2. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ήταν 0-1 γκολ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Γκουαρανί. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ