Σάντος – Ατλέτικο Μινέιρο: Να μείνουν κοντά στην κορυφή!

Σάντος – Ατλέτικο Μινέιρο: Να μείνουν κοντά στην κορυφή!

Για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, η Σάντος υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το πρωτάθλημα Βραζιλίας βρίσκεται στην όγδοη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, τα ξημερώματα της Δευτέρας (01:00), η Σάντος φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο. Το ματς ξεχωρίζει στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται. Αμφότερες, κοιτάνε την Παλμέιρας, που είναι πρώτη με 22 πόντους, στο +8 από τους γηπεδούχους, και στο +7 από την Ατλέτικο Μινέιρο. Βέβαια, έχει αγώνα περισσότερο.

Η Σάντος λοιπόν, γνώρισε τη βαριά ήττα από την Παλμέιρας με 3-0, στις 19 Μαίου. Έπειτα όμως, άρχισε να βρίσκει τον εαυτό της. Αρχικά, έμεινε στο 0-0 με την Ιντερνασιονάλ. Την περασμένη αγωνιστική, πέρασε νικηφόρα (0-1) από την έδρα της Σεάρα. Είναι αήττητη λοιπόν στα δύο τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, η Ατλέτικο Μινέιρο πανηγύρισε τη νίκη σε αυτό το γήπεδο, για το κύπελλο Βραζιλίας. Για την ακρίβεια, πριν τρεις μέρες, κέρδισε 1-2 τη Σάντος. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από το εμφατικό 4-0 επί της CSA. Γενικά, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να βρίσκονται σε καλή φόρμα. Να σημειωθεί, ότι τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς των δύο ομάδων, έληξαν Goal/Goal & Over 2.5. Θα έχουμε μια θεαματική μάχη και απόψε;

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Σάντος – Ατλέτικο Μινέιρο. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ