Λα Κορούνια – Μάλαγα: Ημιτελικός για την άνοδο στη La Liga!

Λα Κορούνια – Μάλαγα: Ημιτελικός για την άνοδο στη La Liga!

Για τα πλέι-οφ ανόδου στη La Liga, η Λα Κορούνια υποδέχεται σήμερα (22:00) τη Μάλαγα.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή μέρα στη Segunda Division. Και αυτό, διότι έχουμε ημιτελικό για τα πλέι-οφ ανόδου, ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Μάλαγα. Θα ακολουθήσει ρεβάνς, στην έδρα της δεύτερης. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση. Αν και εκεί δεν υπάρξει νικητής, την άνοδο κερδίζει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Λα Κορούνια λοιπόν, βρέθηκε στην έκτη θέση της Segunda Division, συγκεντρώνοντας 68 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν από τα φαβορί για την άνοδο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Σήμερα, οφείλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Να σημειωθεί, ότι μετράνε 18 νίκες σε 24 ματς με τη Μάλαγα. Μάλιστα, έχουν μόλις μία ήττα. Την τελευταία αγωνιστική της Segunda Division, η Λα Κορούνια κέρδισε με 2-0 την Κόρδοβα.

Η Μάλαγα από την άλλη, βγήκε τρίτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Έχει επομένως το προβάδισμα, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας. Προέρχεται από το 3-0 επί της Έλτσε. Επιπλέον, έχει κερδίσει τα πέντε τελευταία ματς που έδωσε. Είναι σε καλή φόρμα και έδειξε σε όλη τη χρονιά ότι έχει τα φόντα για να ανέβει κατηγορία. Απόψε θα έχει κάποιες απουσίες, αλλά μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στην έδρα της Ντέπορ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Λα Κορούνια – Μάλαγα. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την απόλυτη στοιχηματική ανάλυση του Λα Κορούνια – Μάλαγα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ