CSA – Φλαμένγκο: Αντίθετα κίνητρα, ίδιος στόχος!

CSA – Φλαμένγκο: Αντίθετα κίνητρα, ίδιος στόχος!

Η CSA παίζει με τη Φλαμένγκο, στην έδρα της, για την ένατη αγωνιστική της βραζιλιάνικης Serie A.

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι διεξάγεται τα ξημερώματα της Πέμπτης για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, η CSA φιλοξενεί τη Φλαμένγκο. Στόχος αμφότερων των ομάδων, είναι η νίκη και μόνο. Έστω, και για διαφορετικούς λόγους. Οι bookmakers δίνουν περισσότερες πιθανότητες στους φιλοξενούμενους.

Η CSA καίγεται για τους τρεις βαθμούς. Ακόμα, και για την ισοπαλία. Σε κάθε περίπτωση, οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να πάρουν κάτι θετικό από το ματς. Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Έχουν συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς, με απολογισμό γκολ 3-13. Πρέπει λοιπόν να ανέβουν το συντομότερο δυνατό. Προέρχονται από 5/7 Under 2.5. Με «όπλο» την άμυνα θα επιδιώξουν να βάλουν δύσκολα στη Φλαμένγκο.

Η Φλαμένγκο όμως, διακρίνεται για την ποιότητά της. Είναι στην πέμπτη θέση, με 14 βαθμούς, και στο -1 από την απευθείας πρόκριση στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Φαίνεται σε καλή κατάσταση, και δεν έχει χάσει κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, για όλες τις διοργανώσεις. Στα τρία πιο πρόσφατα, κράτησε ανέπαφη την εστία της. Την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο 0-0 με τη Φλουμινένσε.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του CSA – Φλαμένγκο. Τελευταία νέα, απουσίες, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ