Σάντος – Κορίνθιανς: Να πλησιάσουν στην κορυφή οι γηπεδούχοι!

Σάντος – Κορίνθιανς: Να πλησιάσουν στην κορυφή οι γηπεδούχοι!

Σάντος και Κορίνθιανς κοντράρονται στην έδρα της πρώτης, για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Το πρωτάθλημα Βραζιλίας έχει φτάσει στην ένατη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Σάντος υποδέχεται τα ξημερώματα της Πέμπτης την Κορίνθιανς. Το ματς είναι σημαντικό από βαθμολογικής άποψης. Ειδικότερα, οι γηπεδούχοι θέλουν να πλησιάσουν στην κορυφή και οι φιλοξενούμενοι στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Αμφότερες λοιπόν, έχουν βάλει… στοίχημα με τον εαυτό τους.

Η Σάντος είναι η ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από την Παλμέιρας. Η διαφορά από την κορυφή είναι στους πέντε πόντους. Επομένως, δεν θέλει να την αφήσει να μεγαλώσει. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, επί της Σεάρα και της Ατλέτικο Μινέιρο. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στη Serie A, έληξαν Under 2.5. Είναι το φαβορί για τη νίκη, σύμφωνα με τους bookmakers.

Η Κορίνθιανς με τη σειρά της, εντοπίζεται στη δέκατη θέση της κατάταξης, με 12 βαθμούς. Είναι στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, και στο -3 από την απευθείας πρόκριση. Πρόκειται για μια ομάδα που βασίζεται στην άμυνα. Αυτό αποδεικνύεται και από τα 9/9 Under 2.5 στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο 0-0 με την Κρουζέιρο.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Σάντος – Κορίνθιανς. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ