Παλμέιρας – Αβάι: Ο πρώτος κοντράρεται με τον τελευταίο!

Παλμέιρας – Αβάι: Ο πρώτος κοντράρεται με τον τελευταίο!

Παλμέιρας και Αβάι κοντράρονται στην έδρα της πρώτης, για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας, η Παλμέιρας υποδέχεται τα ξημερώματα της Παρασκευής την Αβάι. Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης, και οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία. Παρόλα αυτά, τα προγνωστικά στοιχήματος ασχολούνται με αυτό το παιχνίδι.

Η Παλμέιρας λοιπόν, είναι πρώτη και καλύτερη στη βραζιλιάνικη Serie A. Μετά από οκτώ αγωνιστικές, έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία. Ο συνολικός απολογισμός των γκολ είναι 16-2. Αξιοσημείωτο, ότι η Παλμέιρας σκόραρε πρώτη στα δέκα τελευταία ματς που έδωσε. Επίσης, μετράει εννιά συνεχόμενες νίκες και 8/10 Under 2.5. Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από το 1-0 επί της Ατλέτικο Παραναένσε. Φυσικά, δίνονται ως μεγάλο φαβορί από τους bookmakers στο σημερινό παιχνίδι.

Η Αβάι με τη σειρά της, δεν τα πάει καλά προς το παρόν στο πρωτάθλημα. Ειδικότερα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αγνοούν τη νίκη εδώ και οκτώ αγώνες και έχουν 6/7 Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους. Την περασμένη αγωνιστική, έμειναν στο 0-0 με τη Σάο Πάολο και έβαλαν τέλος σε ένα σερί ηττών. Θα τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν κάτι θετικό κόντρα στην Παλμέιρας.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Παλμέιρας – Αβάι. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ