Περού – Βραζιλία: Μάχη για την πρωτιά!

Περού – Βραζιλία: Μάχη για την πρωτιά!

Περού και Βραζιλία διεκδικούν την 1η θέση στον 1ο όμιλο.

Ισόβαθμες με 4 βαθμούς βρίσκονται Περού και Βραζιλία, με τη Σελεσάο να υπερτερεί λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων χάρη στο 3-0 επί της Βολιβίας στην πρεμιέρα. Ακολούθησε το 0-0 με τη Βενεζουέλα, όταν και έχασε μπόλικες ευκαιρίες να προηγηθεί και είδε το VAR να της ακυρώνει (ορθώς) δύο τέρματα στο 2ο ημίχρονο. Οι εμφανίσεις των οικοδεσποτών δεν πείθουν και δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες από το κοινό στις κερκίδες.

Το Περού μάζεψε 4 βαθμούς από την ισοπαλία με 0-0 απέναντι στη Βενεζουέλα στην εκκίνηση του θεσμού και από τη νίκη με 3-1 απέναντι στη Βολιβία. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι αμυντικού του, όμως είχε την κατάλληλη απάντηση στη συνέχεια. Ο Γκερέρο ισοφάρισε λίγο πριν το ημίχρονο και γύρισε το μομέντουμ του αγώνα, με τον Φαρφάν να σκοράρει με κεφαλιά για 1-2 και το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Περού – Βραζιλία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ