Πιο κοντά στην κορυφή!

Πιο κοντά στην κορυφή!

Να μειώσει τη διαφορά από την 1η θέση θα επιδιώξει η ΑΙΚ.

Στη Σόλνα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της σεζόν η γηπεδούχος ΑΙΚ φιλοξενεί τη Νόρκεπινγκ με στόχο να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάλμε στους 3 πόντους. Βρίσκεται ισόβαθμη με την Τζουργκάρντεν στη 2η θέση με 24 πόντους, 3 περισσότερους από την 4η Γκέτεμποργκ.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η ΑΙΚ πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, έτρεχε ένα αήττητο σερί 6 αγώνων με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ η τελευταία αποτυχία της ήρθε στις 29 Απριλίου. Στο πιο πρόσφατο επίσημο παιχνίδι της επικράτησε της Χάμαρμπι με 2-0 εντός έδρας, ενώ σε φιλικό που έδωσε την προηγούμενη βδομάδα, για να μείνει σε ρυθμό παιχνιδιών, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Χάκεν.

Η Νόρκεπινγκ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Βρισκόταν επίσης σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση πριν τη διακοπή με 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια. Πιο πρόσφατα επικράτησε της Εσκιλστούνα εκτός έδρας με 0-2, ενώ έχει να ηττηθεί μακριά από την έδρα της από τον Απρίλη.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα ΑΙΚ – Νόρκεπινγκ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ