Ψάχνει αντίδραση η πρωταθλήτρια

Ψάχνει αντίδραση η πρωταθλήτρια

Να ξεχάσει την εντός έδρας ήττα από τη Χόνκα φιλοδοξεί η Ελσίνκι.

Στο Μάριεχαμν, η ομώνυμη τοπική ομάδα υποδέχεται την περσινή πρωταθλήτρια και φιλοδοξεί να της δώσει ένα ακόμη «χτύπημα» στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τα κεκτημένα. Η Μάριεχαμν όμως δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αφού προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας ήττες και μάλιστα δίχως να καταφέρει να σκοράρει.

Πιο συγκεκριμένα ηττήθηκε αρχικά από την Λάχτι με 0-1 σε μία αναμέτρηση που έμεινε και με 10 παίκτες, ενώ ηττήθηκε και για το Κύπελλο από την Τάμπερε με 0-2. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους. 5 λιγότερους από την 3η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League, αλλά και 8 περισσότερους από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Η Ελσίνκι εκεί που έδειχνε πως αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της και πως θα εξαπολύσει αντεπίθεση για να να επιστρέψει στην κορυφή, δέχθηκε άσχημη εντός έδρας ήττα από τη Χόνκα με 0-1, σε μία αναμέτρηση που οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί. Είχαν προηγηθεί 2 σερί νίκες για τους πρωτευουσιάνους. Η πρωταθλήτρια βρίσκεται στην 5η θέση με 18 βαθμούς και στο -2 από την κορυφή, όμως έχει δώσει 1 ματς περισσότερο από την Ίντερ Τούρκου και 2 περισσότερα από την Χόνκα, που συγκατοικούν στην κορυφή.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μάριεχαμν – Ελσίνκι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ