Για το γόητρο

Για το γόητρο

Αποκλεισμένες και δίχως βαθμολογικό κίνητρο Τρινιντάντ και Γουιάνα.

 

Απόψε στη 01:30 στο Children’s Mercy Park της πόλης του Κάνσας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Τρίνινταντ Τομπάγκο εναντίον Γουιάνας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου στο Gold Cup.

Αμφότερες ομάδες έχουν μηδέν βαθμούς στον όμιλο και κατά συνέπεια έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού. Το Τρινιντάντ ηττήθηκε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τον Παναμά με σκορ 2-0 και την 2η αγωνιστική ισοπεδώθηκε από τις ΗΠΑ με σκορ 6-0, καταρρέοντας στο β΄ημίχρονο, όταν και δέχθηκε τα 5 από τα 6 γκολ. Προφανώς σε όμιλο με ομάδες που συμμετείχαν στο πρόσφατο Μουντιάλ δεν είχε φιλοδοξίες για πρόκριση, όμως απέναντι στη Γουιάνα θα επιχειρήσει αρχικά να πετύχει ένα γκολ και στη συνέχεια να διεκδικήσει τους πρώτους του βαθμούς.

Τους πρώτους πόντους στη διοργάνωση θα διεκδικήσει και η Γουιάνα, η οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τις ΗΠΑ με σκορ 4-0 δίχως να μπορέσει σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει. Την 2η αγωνιστική ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική στην ήττα με 4-2 από τον Παναμά. Ισοφάρισε το γρήγορο προβάδισμα των αντιπάλων στο 33’, όμως πήγε στην ανάπαυλα 1-2 πίσω στο σκορ. Δέχθηκε ακόμη δύο τέρματα στην επανάληψη για να μειώσει στο τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Σκόρερ και των δύο γκολ ο Νιλ Ντανς.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Τρινιντάντ Τομπάγκο – Γουιάνα με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ