Φαβορί η «Σελέστε»!

Φαβορί η «Σελέστε»!

Οι φορμαρισμένοι Ουρουγουανοί αντιμετωπίζουν το Περού με στόχο τον ημιτελικό.

Στις 22:00, στην Αρένα Φόντε Νόβα του Σαλβαδόρ, διεξάγεται ο 4ος και τελευταίος προημιτελικός του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Ουρουγουάη και το Περού.

Η Ουρουγουάη προκρίθηκε στην 8αδα ως πρώτη από τον 3ο όμιλο με συγκομιδή 7 βαθμών. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με την επιβλητική νίκη 4-0 επί του Ισημερινού με σκόρερς τους Λοδέιρο, Καβάνι και Σουάρες για να ακολουθήσει η ισοπαλία 2-2 με την Ιαπωνία, όταν οι Σουάρες και Χιμένες ισοφάρισαν τα γκολ των ασιατών. Για την τελευταία αγωνιστική επικράτησαν της Χιλής με 1-0 χάρη στην υπέροχη κεφαλιά του Καβάνι στο 84’. Σε πολύ καλή κατάσταση ο επιθετικός της Παρί.

Το Περού πέρασε στα προημιτελικά ως η μία από τις δύο καλύτερες τρίτες ομάδες, συγκεντρώνοντας 4 πόντους στον 1ο όμιλο. Στην πρεμιέρα του θεσμού έμεινε ισόπαλο 0-0 με τη Βενεζουέλα, σε ένα παιχνίδι που αμφότερες ομάδες είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Ακολούθησε η νίκη (με ανατροπή) επί της Βολιβίας με σκορ 3-1, με τους Γκερέρο και Φαρφάν να γυρίζουν το ματς. Πόνεσε η βαριά ήττα με 5-0 από τη Βραζιλία στο φινάλε των ομίλων, αλλά δεν στοίχισε την πρόκριση. Μπήκαν πολύ άσχημα στον αγώνα και βρέθηκαν στο μισάωρο να χάνουν 3-0, με το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων να προέρχεται από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ουρουγουάη – Περού με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ