Ντέρμπι από τα παλιά!

Ντέρμπι από τα παλιά!

Μεγάλη μάχη ανάμεσα στις κλασικές δυνάμεις του Καμερούν και της Γκάνας.

Στις 20:00, στην Ισμαηλία, διεξάγεται η αναμέτρηση Καμερούν – Γκάνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου.

Το Καμερούν του coach (πια) Ζέεντορφ, έθελξε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στην πρεμιέρα, επικρατώντας πολύ εύκολα με 2-0 της Γουινέας-Μπισσάου. Δημιουργούσε από την αρχή του ματς επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία, αλλά πήγε στην ανάπαυλα στο 0-0.

Καθάρισε την υπόθεση νίκη μέσα σε ένα τρίλεπτο. Ο γνωστός από το ελληνικό πρωτάθλημα κεντρικός οπισθοφύλακας Μπανανά σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά από κόρνερ στο 66’ και στο 69’ ο Μπαχόκεν έκανε το 2-0 έπειτα από λάθος απομάκρυνση των αμυντικών, ενώ είχε περάσει στον αγώνα μόλις δύο λεπτά νωρίτερα.

Η Γκάνα δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στο Μπενίν, στην πρεμιέρα, και μπορεί να νιώθει και ικανοποιημένη που έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Βρέθηκε να χάνει 0-1 μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα, αλλά ισοφάρισε άμεσα με το αριστερό πόδι του Αντρέ Αγιού στο 9’. Στο 42ο λεπτό ο αδερφός του Τζόρνταν Αγιού τέλειωσε υποδειγματικά μία κάθετη πάσα για το 2-1 και όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς για τους Γκανέζους.

Στο 54’ όμως μία ανόητη αποβολή του σέντερ μπακ Μπογιέ, άλλαξε τις ισορροπίες. Το Μπενίν πίεσε με παίχτη περισσότερο,ισοφάρισε στο 63’, ξανά με τον Ποτέ και έχασε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, καταφέρνοντας συνολικά διπλάσιες ευκαιρίες από τη Γκάνα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Καμερούν – Γκάνα με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ