Δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους

Δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους

Η Γουινέα θέλει τη νίκη και ευχάριστα νέα από το άλλο παιχνίδι του ομίλου

Στις 19:00, στο Στάδιο Αλ-Σαλάμ του Κάιρου ξεκινά η 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται η αναμέτρηση Μπουρουντί – Γουινέα για τον 2ο όμιλο.

Το Μπουρουντί προέρχεται από δύο ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή από τη Μαδαγασκάρη με 1-0, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα με το ίδιο σκορ από τη Νιγηρία. Απέναντι στη Μαδαγασκάρη πραγματοποίησε βελτιωμένη εμφάνιση, με 13 τελικές προσπάθειες και αρκετές καλές στιγμές, όμως ήταν και πάλι άστοχο και οι αντίπαλοι σκόραραν το καθοριστικό τέρμα στο 76’. Πλέον κυνηγά την πρόκριση μόνο μέσω των καλύτερων τρίτων ομάδων, αφού δεν προλαβαίνει ούτε με νίκη τη 2η θέση στον δικό του όμιλο.

Η Γουινέα διατηρεί ελπίδες για τη 2η θέση, όμως για να το καταφέρει, εκτός από δική της νίκη επιζητά και ήττα της Μαδαγασκάρης από τη Νιγηρία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, που διεξάγεται την ίδια ώρα. Η Γουινέα μετά το 2-2 της πρεμιέρας απέναντι στους νησιώτες ηττήθηκε από τη Νιγηρία με 1-0, πληρώνοντας την αδράνεια της άμυνάς της σε εκτέλεση κόρνερ των αντιπάλων.

Ο κεντρικός αμυντικός Ομερούο σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 73’. Με νίκη η Γουινέα, ακόμη κι αν δεν μάθει καλά μαντάτα από τον άλλο αγώνα, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση στους 16 μέσω της κατάταξης των καλύτερων τρίτων ομάδων.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μπουρουντί – Γουινέα με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ