Περιορισμένο το βαθμολογικό ενδιαφέρον

Περιορισμένο το βαθμολογικό ενδιαφέρον

Σίγουρα 1η η Αλγερία, σίγουρα 4η η Τανζανία.

Στις 22:00, στο Στάδιο Αλ-Σαλάμ του Κάιρου και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου διεξάγεται η αναμέτρηση Τανζανία – Αλγερία.

Η Τανζανία ηττήθηκε στην πρεμιέρα εύκολα από τη Σενεγάλη με, το κολακευτικό γι αυτήν, 2-0 και για τη 2η αγωνιστική υπέκυψε και απέναντι στην Κένυα με 3-2. Παρότι κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο 1ο ημίχρονο, στο 6ο και στο 40ο λεπτό με γκολ των Εμσούβα και Σαματά αντίστοιχα, δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Δέχθηκε δύο τέρματα στην επανάληψη, στο 62’ και στο 80’ συγκεκριμένα, έμεινε τελευταία στον όμιλο και διατηρεί ισχνές ελπίδες πρόκρισης μόνο μέσω των καλύτερων τρίτων. Χρειάζεται τη νίκη επί της Αλγερίας και συνδυασμό αποτελεσμάτων στους άλλους ομίλους.

Η Αλγερία ήταν ξανά κυνική στο παιχνίδι της και επικράτησε και της Σενεγάλης με σκορ 1-0.  Συμπαγής στην άμυνα, σκόραρε με τον Μπελαϊλί στο 49ο λεπτό, ύστερα από ασίστ του Φεγκουλί και υπερασπίστηκε το προβάδισμά της μέχρι τέλους, σταματώντας τον ρυθμό των αντιπάλων με πολλά φάουλ. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την 1η θέση στον όμιλο και ο προπονητής Μπελμαντί αναμένεται να ξεκουράσει παίκτες, ενόψει των νοκ άουτ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Τανζανία – Αλγερία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ