Μάχη για την Ευρώπη

Μάχη για την Ευρώπη

Με στόχο να πλησιάσουν στην πρώτη 3αδα κοντράρονται Χάκεν και Χάμαρμπι.

Στις 20:00, στην Μπραβίντα Αρένα, η Χάκεν φιλοξενεί την Χάμαρμπι για την 13η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος. Αμφότερες ομάδες έχουν να αγωνιστούν για το πρωτάθλημα από τις 2 Ιουνίου, λόγω διακοπής.

Η Χάκεν βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους, τρεις λιγότερους από την 3η θέση και δέκα πίσω από την κορυφή. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην 8η Έλφσμποργκ, παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για σχεδόν μία ώρα αγώνα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε επικρατήσει εντός έδρας της ουραγού Ελκιστούνα με 3-0 για το κύπελλο. Σε δύο φιλικά που έδωσε, για να μείνει σε ρυθμό αγώνων, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την ΑΙΚ και 2-2 με την Βέντισελ.

Η Χάμαρμπι έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους, δύο λιγότερους από την αποψινή της αντίπαλο. Έπεσε διότι στα τρία τελευταία της παιχνίδια έφερε δύο ισοπαλίες και γνώρισε μία ήττα. Κατά σειρά, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της 4ης Γκέτεμποργκ, έφερε 2-2 εντός έδρας με την 6η Νόρκεπινγκ και ηττήθηκε 2-0 στην έδρας της 2ης ΑΙΚ. Ηττήθηκε και στο φιλικό που έδωσε στις 19 του Ιούνη, με 1-0 από την Κάλμαρ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Χάκεν – Χάμαρμπι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ