Ψάχνουν την έκπληξη οι Τζαμαϊκανοί!

Ψάχνουν την έκπληξη οι Τζαμαϊκανοί!

Εμπόδιο στους γηπεδούχους Αμερικάνους θέλουν να σταθούν οι «νησιώτες».

Στις 04:00 τα ξημερώματα, στο Nissan Stadium του Νάσβιλ, διεξάγεται ο 2ος ημιτελικός του Gold Cup, ανάμεσα στην Τζαμάικα και τις ΗΠΑ.

Η Τζαμάικα τερμάτισε πρώτη στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης με μία νίκη (3-2 επί της Ονδούρας) και δύο ισοπαλίες (0-0 με Ελ Σαλβαδόρ και 1-1 με Κουρακάο). Στα προημιτελικά αντιμετώπισαν τον Παναμά, τον οποίο απέκλεισαν με σκορ 1-0. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε στο 75’ ο Μάτοκς, που αγωνίζεται στο MLS με το Σινσινάτι. Φτωχό σε θέαμα το παιχνίδι, οι “νησιώτες” εκμεταλλεύτηκαν μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Την 3η συνεχόμενη παρουσία τους στον τελικό του θεσμού θα διεκδικήσουν οι Τζαμαϊκανοί.

Οι Αμερικάνοι είχαν πολύ εύκολο έργο στον 4ο όμιλο, όπου τερμάτισαν πρώτοι με 3/3 νίκες και 11-0 τέρματα!!! Επικράτησαν κατά σειρά 4-0 της Γουιάνας, 6-0 του Τρινιντάντ Τομπάγκο και 1-0 του Παναμά. Στα προημιτελικά απέκλεισαν το Κουρακάο πολύ δυσκολότερα απ’ ότι αναμενόταν, με σκορ 1-0. Ο ΜακΚένι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πούλισιτς και έγραψε το 1-0 στο 25’, όμως στο τέλος του αγώνα το Κουρακάο υπερείχε στην στατιστική σε κατοχή μπάλας, αλλά και σε τελικές προσπάθειες. Την συμμετοχή τους σε 11ο τελικό του θεσμού θέλουν να εξασφαλίσουν οι Αμερικάνοι, που παίζουν και εντός συνόρων.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Τζαμάικα – ΗΠΑ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ