Ευκαιρία για τη Βαλούρ

Ευκαιρία για τη Βαλούρ

Με νίκη πλησιάζει τις ευρωπαϊκές θέσεις η γηπεδούχος Βαλούρ κόντρα στην Ακουρέιρι

Στις 21:00, στο Στάδιο Χλινταρέντι του Ελσίνκι η Βαλούρ υποδέχεται την Ακουρέιρι για τη 12η αγωνιστική του ισλανδικού πρωταθλήματος.

Η Βαλούρ κατατάσσεται  6η στο βαθμολογικό πίνακα με 13 πόντους σε 11 παιχνίδια και 18-17 τέρματα. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Βαλούρ, προέρχεται από δύο σερί νίκες. Επικράτησε 1-0 εντός έδρας της 10ης Γκρίνταβικ και στη συνέχεια 1-2 εκτός έδρας της 11ης Κοπαβόγκουρ. Κυνηγάει την Στιάρναρ στην 3η θέση, που έχει 5 βαθμούς περισσότερους.

Η Ακουρέιρι βρίσκεται στην 8η θέση με 12 πόντους σε 10 παιχνίδια και 15-16 τέρματα. Άσχημος ο Ιούνιος για τους φιλοξενούμενους, αφού κατά τη διάρκειά του δέχθηκαν τρεις ήττες και πέτυχαν μία νίκη. Πιο συγκεκριμένα ηττήθηκαν 1-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Ρέικιαβικ, 3-4 εντός έδρας από την 9η Βίκινγκουρ και 3-2 στην έδρα της 5ης Φίλκιρ. Η μοναδική νίκη ήρθε εντός έδρας με 2-1 επί της 10ης Γκρίνταβικ. Ρεαλιστικός της στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού, βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Βαλούρ – Ακουρέιρι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ