Δύσκολη αποστολή για την DC του Ρούνεϊ!

Δύσκολη αποστολή για την DC του Ρούνεϊ!

Με τρεις αναμετρήσεις απόψε αργά το βράδυ συνεχίζεται η δράση στο MLS.

Στις 04:00 οι Κολοράντο Ράπιντς υποδέχονται τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον και στο Ντάλας η τοπική ομάδα υποδέχεται την DC United από την πρωτεύουσα. Στις 05:30 οι ΛΑ Γκάλαξι φιλοξενούν το Τορόντο. Για όλες τις ομάδες το… στοίχημα είναι η νίκη!

Στην πολιτεία του Κολοράντο οι Ράπιντς βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δίχως ήττα από τις 12/05, με πέντε νίκες και 3 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Πολύ δυνατοί εντός έδρας επικράτησαν ακόμη και της πρωτοπόρου Λος Άντζελες FC με 1-0 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους. Παρά το θετικό σερί διατηρούνται στο -5 από τις θέσεις των playoffs.

Στο Ντάλας η τοπική ομάδα, που κατατάσσεται 4η στη δυτική περιφέρεια, προέρχεται από την ήττα 1-0 στο Πόρτλαντ, αλλά στην έδρα της μετρά δύο σερί νίκες για το πρωτάθλημα, 3-0 επί του Τορόντο και 2-1 επί του Σιάτλ. Υποδέχεται την ομάδα του Ρούνεϊ, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, με το γκολ του πίσω από τη σέντρα πριν μία βδομάδα να γίνεται viral! Στη 2η θέση της ανατολικής περιφέρειας βρίσκεται η DC, με έναν βαθμό λιγότερο από την κορυφή.

Τέλος, στο Λος Άντζελες οι Γκάλαξι του Ζλάταν κυνηγούν τους συντοπίτες τους για την πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας. Την Κυριακή ήταν απογοητευτικοί στο Σαν Χοσέ, όπου έχασαν εύκολα με 3-0. Υποδέχονται το Τορόντο, που χάνει πολύ από τη δυναμική του όταν φεύγει από τον Καναδά.

Διαβάστε στο Betarades.gr τα αναλυτικά previews για το MLS με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ