Φαβορί οι Μαροκινοί!

Φαβορί οι Μαροκινοί!

Με φόρα από τον όμιλο, το Μαρόκο αντιμετωπίζει το Μπενίν για τη φάση των 16.

Στις 19:00, στο Στάδιο Αλ-Σαλάμ του Κάιρου, διεξάγεται ο πρώτος νοκ άουτ αγώνας για τη φάση των 16 στο Κόπα Άφρικα, ανάμεσα στο Μαρόκο και το Μπενίν.

Το Μαρόκο, του προπονητή Ρενάρ, έκανε το απόλυτο στον 4ο όμιλο επικρατώντας κατά σειρά της Ναμίμπια, της Ακτής Ελεφαντοστού και της Νοτίου Αφρικής με το ίδιο σκορ (1-0). Κοινός παρονομαστής στην πρώτη και την τρίτη του νίκη το καθοριστικό τέρμα επιτεύχθηκε στο τελευταίο λεπτό του 90λεπτου! Πολύ συμπαγές σύνολο με πολύ έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές, απέδειξε πως είναι ικανό να φτάσει πολύ ψηλά στο θεσμό. Ξεχωρίζει ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ Χακίμ Ζιγιές.

Το Μπενίν προκρίθηκε ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων, καθώς τερμάτισε πίσω από Γκάνα και Καμερούν στον 6ο όμιλο, με τρεις ισοπαλίες. Στην πρεμιέρα έφερε 2-2 απέναντι στη Γκάνα, ισοφαρίζοντας στο β’ ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες να πάρει και το τρίποντο. Στη συνέχεια έμεινε στο 0-0 με τη Γουινέα-Μπισσάου και για την τελευταία αγωνιστική έμεινε ξανά στο 0-0 με το Καμερούν, με το αποτέλεσμα να ικανοποιεί αμφότερες ομάδες. Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας ο επιθετικός της Ερζουρούμ, Μικαέλ Ποτέ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μαρόκο – Μπενίν με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ