Σε αντίθετη τροχιά

Σε αντίθετη τροχιά

Τεράστια διαφορά δυναμικής ανάμεσα σε Ελκιστούνα και Τζουργκάρντεν.

Στις 20:00, στο Τουναβάλεν της Ελκιστούνα, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Τζουργκάρντεν για την 14η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι της Ελκιστούνα βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και μοιάζει πολύ δύσκολο να αποφύγουν τον υποβιβασμό, αφού έχουν πετύχει μόλις μία νίκη και έχουν μαζέψει μόλις 7 πόντους σε 13 παιχνίδια, με τέρματα 9-23. Τη μοναδική τους νίκη την πέτυχαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 31 Μαρτίου και έκτοτε μετρούν 4 ισοπαλίες και 8 ήττες. Την Κυριακή απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας με 0-0 στην έδρα της 14ης Σούντσβαλ.

Η Τζουργκάρντεν από την άλλη βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 27 πόντους σε 13 παιχνίδια, με τέρματα 23-10, στο -4 από την πρωτοπόρο Μάλμε, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Τρέχουν νικηφόρο σερί 5 αγώνων, στο οποίο όλες οι επιτυχίες τους ήρθαν με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και συντελεστή τερμάτων 12-1! Πιο πρόσφατη νίκη αυτή της περασμένης Δευτέρας εντός έδρας απέναντι στην 12η Κάλμαρ με 2-0. Επηρεασμένη από τη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, άργησε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι και πέτυχε τα δύο γκολ στο 87’ και το 90’!

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Εσκιλστούνα – Τζουργκάρντεν με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ