Αντεπιτίθεται η Βίκινγκουρ

Αντεπιτίθεται η Βίκινγκουρ

Να αναρριχηθούν κι άλλο στη βαθμολογία θα επιδιώξουν οι φιλοξενούμενοι.

Στις 22:15, στο γήπεδο Καπλακρίκι της Χαφναρφιόρντουρ, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Βίκινγκουρ από το Ρέικιαβικ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Ισλανδικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους και τέρματα 15-17. Δίχως νίκη στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες σε αυτό το διάστημα. Πιο πρόσφατο αποτέλεσμα το 0-0 στην έδρα της Γκρίνταβικ, την οποία όμως διέσυρε με 7-1 για το θεσμό του κυπέλλου 4 μέρες νωρίτερα.

Οι φιλοξενούμενοι της Βίκινγκουρ κατατάσσονται 9οι με 11 πόντους, όμως βρίσκονται στην καλύτερη δική τους αγωνιστική κατάσταση της σεζόν, αφού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα πέτυχαν δύο νίκες και έφεραν δύο ισοπαλίες. Ενδιάμεσα πέτυχαν και δύο προκρίσεις για το θεσμό του κυπέλλου. Πιο πρόσφατο αποτέλεσμα για τη Βίκινγκουρ το 0-0 εντός έδρας απέναντι στην 4η Ακράνες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Χαφναρφιόρντουρ – Βίκινγκουρ και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ